top of page

TROUW & VERLOVING

RINGEN

Ring worden steeds volledig op jouw persoonlijke maat gemaakt. Hierbij is het dus belangrijk dat je jouw maat weet, als je twijfelt kan je steeds vrijblijvend een afspraak maken om je maat te laten nemen en om je ring-keuze te bespreken.

Onze handen doen elke dag heel veel, we nemen deurklinken vast,  we dragen dingen. Hierdoor zijn ook de ringen die we dragen heel onderhevig aan slijtage. Daarom raad ik aan om ringen dat je graag frequent gaat dragen steeds aan te kopen in zilver of goud (niet verguld dus) om zeker je hele leven te kunnen genieten van een prachtig sieraad.

tempImageForSave (24).jpg
Whitagram-Image (1).jpg

TROUWEN

Voor de keuze van trouwringen nemen we graag rustig de tijd. Kijk al even op de webshop of onze stijl bij jullie past. Als dit het geval is kan je vrijblijvend een afspraak maken om alle verschillende opties te overlopen.
Trouwringen worden altijd volledig naar wens en op jullie maat gemaakt. Om dit uit te werken en te maken hebben we wel wat tijd nodig. Daarom zien we jullie voor een eerste kennismaking liefst al 4 maanden voor de grote dag.

Een afspraak maken kan via info@josienbaetens.com.

FEEST

Volop bezig met het plannen van jullie perfecte dag?

Wij raden met veel plezier volgende lokale ondernemers aan:

Sunkissed Flowers voor het perfecte bruidsboeket.
Kato Gateaux voor de perfecte taart.

Von Winckelmann voor de perfecte make-up.

bottom of page